Indicatoren van corruptie en omkoping, Handboek voor medewerkers van de Belastingdienst. - OECD. (Paris : OECD Publishing, 2015)
Inhoudsopgave Wat betekenen de begrippen omkoping en corruptie? De rol van de Belastingdienst bij de bestrijding van omkoping en corruptie De rol van medewerkers van de Belastingdienst Indicatoren van mogelijke omkoping of corruptie Indicatoren betreffende de risico's in de externe en interne omgeving van de belastingplichtige Indicatoren betreffende de transacties van de belastingplichtige Indicatoren betreffende betalingen en geldstromen Indicatoren betreffende de resultaten van de transacties van de belastingplichtige Indicatoren die in het bijzonder de ontvanger van de opbrengst van mogelijke omkoping of corruptie betreffen Bijlage A. Lijst met handige websites en bronnen Bijlage B. Informatie die dient te worden opgenomen in een doorverwijzing van verdenking van mogelijke omkoping of corruptie Bijlage C. Indicatoren van mogelijke omkoping of corruptie.
Andere indicatoren betreffende betalingen en geldstromen -- INDICATOREN BETREFFENDE DE RESULTATEN VAN DE TRANSACTIES VAN DE BELASTINGPLICHTIGE -- Indicatoren betreffende de resultaten die van invloed zijn op de onderneming van de belastingplichtige -- Indicatoren betreffende de resultaten die van invloed zijn op de financiële administratie van de belastingplichtige -- Indicatoren betreffende de resultaten die van invloed zijn op de persoonlijke activa van de belastingplichtige (of van het hogere management) -- INDICATOREN DIE IN HET BIJZONDER DE ONTVANGER VAN DE OPBRENGST VAN MOGELIJKE OMKOPING OF CORRUPTIE BETREFFEN -- Opmerkingen.
Description based on publisher supplied metadata and other sources.
Electronic reproduction. Ann Arbor, Michigan : ProQuest Ebook Central, 2023. Available via World Wide Web. Access may be limited to ProQuest Ebook Central affiliated libraries.
Keywords: Electronic books