Indicatoren van corruptie en omkoping, Handboek voor medewerkers van de Belastingdienst. - OECD. (OECD Publishing, 2015)
Inhoudsopgave Wat betekenen de begrippen omkoping en corruptie? De rol van de Belastingdienst bij de bestrijding van omkoping en corruptie De rol van medewerkers van de Belastingdienst Indicatoren van mogelijke omkoping of corruptie Indicatoren betreffende de risico's in de externe en interne omgeving van de belastingplichtige Indicatoren betreffende de transacties van de belastingplichtige Indicatoren betreffende betalingen en geldstromen Indicatoren betreffende de resultaten van de transacties van de belastingplichtige Indicatoren die in het bijzonder de ontvanger van de opbrengst van mogelijke omkoping of corruptie betreffen Bijlage A. Lijst met handige websites en bronnen Bijlage B. Informatie die dient te worden opgenomen in een doorverwijzing van verdenking van mogelijke omkoping of corruptie Bijlage C. Indicatoren van mogelijke omkoping of corruptie.